Share
 
Lieve Yogadreamer,
 
Op dit moment zitten we nog volop in de Yin Yoga Docenten Opleidingen zowel in Zaandam als Noord Brabant. Wat is het toch een mooi proces die 8 maanden dat we mensen mogen begeleiden op hun pad binnen yogaland. Alles komt aan bod en alles wordt aangeraakt. De meest gehoorde tekst: "ik doe dit ten eerste voor mezelf en hoop daarna het te kunnen delen met anderen."

En zo is het ook, Yoga moet je wel eerst in al je vezels ervaren voordat je het goed met anderen kunt delen.

11 oktober start weer de volgende 200 uurs Yin Yoga Docentenopleiding!
Ontwikkel jezelf met yoga zodat je een ander kunt laten groeien


Warme groet,

YIN YOGA DOCENTENOPLEIDING
Pre-opleiding | De essentie in Yin Yoga
 
Maak in 3 workshops kennis met de grondbeginselen/essentie van Yin Yoga en haal nog meer energie, ontspanning, stilte, plezier en heling uit je Yin Yoga-practice.

Workshop 1 | Yin met zorg voor het fysieke lichaam | vrijdag 9 augustus 16.00 - 18:00 uur

Workshop 2 |  Yin dynamiek van het emotionele lichaam | zondag 11 augustus 11.00 - 13:00 uur

Workshop 3 | Yin verstilling in het mentale lichaam | zondag 11 augustus 14:00 - 16:00 uur
200 uurs Yin yoga docentenopleiding
 
Start 11 oktober 2019 in Zaandam

Yogadreams heeft een prachtig 200-uurs programma (10 weekenden) samengesteld, dat geschikt is voor alle liefhebbers van Yin yoga, die extra verdieping en ondersteuning wensen bij hun Yin yoga-practice, persoonlijke ontwikkeling en docentschap.  

In deze Yin yoga opleiding ligt de focus op het ontspannen van de spieren om bindweefsel, de banden en de pezen in het lichaam weer meer ruimte te geven. En ook het creëren van ontspanning in het (energie) lichaam en hoofd waardoor er meer bewustwording is. Daarmee herstellen we de balans tussen Yin en yang wat zorgt voor een gebalanceerde en open kijk op yoga en het leven. Aan bod komen natuurlijk de houdingen, anatomie, filosofie, meditatie, en nog veel meer.

Wat we erg belangrijk vinden en waar we je graag bij begeleiden, is jouw persoonlijke ontwikkeling. De opleiding doe je ten eerste voor jezelf en je eigen ontwikkeling en van daaruit kun je bepalen of je dit ook over wilt dragen als docent. It's up to you!
VERDIEPINGSTRAININGEN
Start 13 september 2019

In deze 50 uurs verdiepingstraining leert docent Ronald van Pijkeren je creativiteit in je practice te brengen, je geheugen op te frissen en nieuwe elementen toe te voegen aan je lessen.

In deze training zul je je onder meer verdiepen in:
Houdingen, ayurveda, intenties, pranayama, mudras en een vleugje Budokon.

Deze training is geschikt voor zowel yogadocenten met interesse in het verdieping van hun sequencing skills en voor yogabeoefenaars met interesse in yoga flow series.
 
Start 1 november 2019

In deze 50 uurs verdiepingstraining neemt docente Ingrid Groot je mee de wereld in van Yin yoga & Zelfheling. Het activeren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam met Yin yoga staat centraal in deze 5 dagen, waar yin yoga, bewustwording en energiewerk hoofdingrediënten zijn.

Aan bod komten, naast Yin yoga, invloeden van Chakra Healing, Esoteric healing, De Helende Reis, het Sjamanisme en Vipassana.

Deze training is geschikt voor i
edere yogi met interesse en enige ervaring in Yin Yoga, yogadocenten met interesse in energiewerk en  Yin Yoga docenten die verdieping wensen en verschillende tools wensen toe te passen in hun dagelijks leven en lessen.
YOGAVAKANTIES ITALIE
Ga je mee naar landgoed Maso Michei aan het Gardameer?

Lies, Lonneke en Myrna staan ieder een week voor jou klaar om je elke ochtend heerlijk onder te dompelen in yoga en meditatie. Je doet 's morgens yoga met uitzicht over de bergen, waarbij je de zuivere lucht om je heen en de zon op je huid voelt. Een weldadige combinatie! De middag en avond kun je in alle ontspanning genieten van het Gardameer, wandelingen in de prachtige natuur en mooie stadjes die je per boot kunt bezoeken.

Email Marketing by ActiveCampaign