Share
leer jezelf masseren met therapy balls
 
Lieve Yogadreamer,
 

Op 2 juni 2016 belandde ik ’toevallig’ in een les van Dinneen Viggiano in New York. Hier ging ze aan de slag met de Therapy Balls en ik was meteen verkocht! Zij kon zo duidelijk uitleggen wat de massage van de ballen deed in een yoga houding en hoe het je kan helpen om pijnlijke plekken zelf te behandelen dat ik echt voelde: dit is een toevoeging op alles wat er al is in yogaland. Ik heb haar meteen gevraagd om naar Nederland te komen en zo geschiedde een jaar later. Nu komt ze voor de derde keer exclusief bij Yogadreams en daar ben ik trots op.


Dinneen is erkend Yoga Tune Up® teacher trainer.  Yoga Tune Up® is een fantastische manier om pijn te verminderen en je houding en conditie te verbeteren door middel van een mix van yoga, zelfmassage en ademhalingstechnieken.

Bij Yoga Tune Up® wordt gebruik van Therapy balls.  Met deze ballen kun je jezelf masseren en daarmee zelf spanning en pijn in je spieren losmaken.  Ik heb deze inmiddels ook en ik gebruik ze dagelijks in mijn ochtend ritueel. Ik vind het een hele fijne manier om mijn spieren in rug en schouders te ontspannen.

Als ik iets nieuws ontdek dan wil ik dat graag met delen, en daarom komt ze in maart alweer voor de derde keer naar Nederland. Bekijk hier het filmpje van hoe het de vorige keer was. Dit jaar is ze er met 3 trainingen. Deze zijn voor zowel yoga docenten als yogi's van elk niveau geschikt. Ik raad ze echt aan! Schrijf je op tijd in om je plek te verzekeren.


Warme groet,

PS: Op 12 april hebben we ook weer een Backpath verdiepingstraining. Yoga op de blauwe strip om spanning in rug, nek en schouders los te maken. Lees er hier meer over.

 

Yoga Tune Up® met Dinneen Viggiano


Hips immersion
- 20 t/m 22 maart

Deze 3-daagse training is gericht op het onderlichaam. Je leert het bewustzijn van
bekken, heupen, benen, knieën, enkels en voeten te verfijnen en beter uit te lijnen waardoor je houding verbeterd en je pijn kunt verminderen.

 


Roll Model
® Science of Rolling - 23 maart

Tijden deze training leer je de therapy balls in te zetten om pijn te verminderen in bovenrug, nek, kaak, heupen, onderrug, IT-band, kuiten en voeten. Hierbij komt de wetenschap van fascia, anatomische bot oriëntatiepunten en myofasciale fysiologie aan bod. De klassieke therapy balls worden gebruikt.

 


Roll Model
®
Sequencing and innovation - 24 maart

Tijdens deze training worden verschillend formaten therapy balls ingezet. Ontdek self-myofascial release in lichaamsdelen die vaak worden gebruikt, zoals de handen en de knieën, of volledig worden genegeerd zoals het middenrif en de bekkenbodem. We raden aan om deze training in combinatie met The Science of Rolling te volgen.

 


Deze workshops zijn geschikt voor zowel docenten en yogi's, en voor elk niveau. Elke dag begint met yoga beoefening met de therapy balls. Je leert hoe je de technieken kunt inzetten bij jezelf om spanning en stress in je lichaam los laten en hoe je de technieken kunt gebruiken bij het geven van een yogales. De lessen zijn in het Engels.


Email Marketing by ActiveCampaign