Share
Nog tot morgen geldig!
 
Lieve Yogadreamer,
 

Ben jij geïnteresseerd in de 'Yoga Tune Up' of 'Roll Model' met Dinneen Viggiano maar heb je nog geen kaartje gekocht? Dan hebben we goed nieuws voor jou.

We hebben de early bird prijs verlengd t/m aanstaande woensdag (27 februari).
Hiermee krijg je minimaal € 20,- korting op de training.

Dinneen is erkend Yoga Tune Up® teacher trainer.  Yoga Tune Up® is een fantastische manier om pijn te verminderen en je houding en conditie te verbeteren door middel van een mix van yoga, zelfmassage en ademhalingstechnieken. In dit filmpje verteld ze er meer over.

Bij The Roll Model® worden Therapy balls gebruikt. Met deze ballen kun je jezelf masseren en daarmee zelf spanning en pijn in je spieren losmaken.

Dinneen komt maar 1 keer per jaar naar Nederland om deze cursus te geven dus mis het niet!


Warme groet,
Yogadreams Team

PS: Heb je nog vragen over deze cursus, mail (of bel) ons gerust

 

Yoga Tune Up® met Dinneen Viggiano


Hips immersion
- 20 t/m 22 maart

Deze 3-daagse training is gericht op het onderlichaam. Je leert het bewustzijn van
bekken, heupen, benen, knieën, enkels en voeten te verfijnen en beter uit te lijnen waardoor je houding verbeterd en je pijn kunt verminderen.

 


Roll Model
® Science of Rolling - 23 maart

Tijden deze training leer je de therapy balls in te zetten om pijn te verminderen in bovenrug, nek, kaak, heupen, onderrug, IT-band, kuiten en voeten. Hierbij komt de wetenschap van fascia, anatomische bot oriëntatiepunten en myofasciale fysiologie aan bod. De klassieke therapy balls worden gebruikt.

 


Roll Model
®
Sequencing and innovation - 24 maart

Tijdens deze training worden verschillend formaten therapy balls ingezet. Ontdek self-myofascial release in lichaamsdelen die vaak worden gebruikt, zoals de handen en de knieën, of volledig worden genegeerd zoals het middenrif en de bekkenbodem. We raden aan om deze training in combinatie met The Science of Rolling te volgen.

 


Deze workshops zijn geschikt voor zowel docenten en yogi's, en voor elk niveau. Elke dag begint met yoga beoefening met de therapy balls. Je leert hoe je de technieken kunt inzetten bij jezelf om spanning en stress in je lichaam los laten en hoe je de technieken kunt gebruiken bij het geven van een yogales. De lessen zijn in het Engels.


Email Marketing by ActiveCampaign