Share
 
Lieve Yogadreamer,
 

We gaan bijna van start, en wij hebben daar super veel zin in! 🎉

Hierbij alvast wat praktische zaken die we graag met je willen delen. Veel informatie heb je waarschijnlijk al gevonden op onze website, hieronder een aantal highlights hieruit, mocht je het onverhoopt gemist hebben.

Data:
5 x op vrijdag van 10.00 – 18.00 uur.
  • Vrijdag 31 januari 2020
    Vrijdag 21 februari 2020
    Vrijdag 20 maart 2020
    Vrijdag 17 april 2020
    Vrijdag 29 mei 2020

We starten vrijdag om 10.00 uur, het is fijn als je een kwartiertje van te voren aanwezig kan zijn. De training vindt plaats in zaal 4 - op zolder. Lies Schuring zal op deze dag alles met je doornemen wat handig is om te weten voor het verdere verloop van de opleiding.

Facebook groep:
Wij hebben voor de opleiding een Facebook groep aangemaakt. Stuur een vriendschap verzoek naar Ingrid Groot zodat zij je kan toevoegen. Je vindt haar via: https://www.facebook.com/ingrid.groot Ingrid is manager opleidingen en zij kan je dan toevoegen aan deze besloten niet openbare groep. Al
s je geen Facebook hebt willen we je vragen om een account aan te maken alleen voor het gebruik in de groep, aangezien we daar ook informatie geven gedurende de opleiding.

Contact:
Voor algemene  en inhoudelijke vragen kun je mailen naar: opleiding@yogadreams.nl

Materiaal:
Alle materialen: yogamatjes, kussens, dekens enz. zijn in de studio volop aanwezig.

Kleding:
Trek (yoga)kleding aan waar je je vrij in kunt bewegen, extra trui/vest kan lekker zijn, en warme sokken.

Pauze:
Lunch kun je zelf meenemen en nuttigen in de lounge of halen bij een van de gelegenheden in de winkelstraat tegenover de Vinkenstraat.

Bereikbaarheid:
Het treinstation van Zaandam is op 5 minuten lopen van de studio.
Kom je met de fiets, parkeer je fiets dan voor de deur in de rekken of bij de buren van het Fietspakhuis (Vinkenstraat 46).

Gratis parkeren
Je parkeert je auto gratis bij ons voor de deur, op het pleintje rechts voor de kerk
(bij de borden 'gereserveerd voor Yogadreams' - beperkt aantal plekken). Daarnaast kun je gratis parkeren in de wijk achter het station (Westerwatering), dit is 10-15 minuten lopen van de studio.

Betaald parkeren
Betaald parkeren kan bij City Parking Westzijde (cash betalen) of in Q-park de Hermitage. Let op! In de straat zelf is het maximaal 2 uur parkeren (betaald).

Wij kijken er naar uit je te ontmoeten!
En als er vragen zijn, aarzel niet en laat het ons weten.


Warme groet,
namens Yogadreams Docentenopleidingen team
Dewi


Email Marketing by ActiveCampaign